TEAMUITJE  

Voor een groepsbijeenkomst (teamuitje met een schoolteam) mochten we de hele dag gebruik maken van het Koetshuis van de Zalmen.
De locatie (Kasteel Doorwerth) is briljant, prachtig en sfeervol. Maar dat is niet de enige reden om enthousiast te zijn.
Ook het eten is goed – maar de belangrijkste reden voor deze vijf sterren review is het contact met het personeel. Erg prettig om mee samen te werken. Meedenken, humor, rust en gewoon helemaal professioneel. Zoek je een locatie voor een feest of activiteit, dan kan ik Kasteelcafé De Zalmen van harte aanbevelen.

INAUGERELE  REDE 

Goedendag,

De locatie werd zeer op prijs gesteld door de gasten. De bediening was zeer efficiënt en vriendelijk.
De hele avond liep exact zoals gepland, dat wil zeggen er werd op tijd begonnen, de verschillende gangen werden op de juiste tijden geserveerd en de avond werd op het afgesproken tijdstip afgesloten.
Heel veel gasten hebben hun waardering uitgesproken over het lekkere eten. Voor ons doel (informele gezelligheid met mogelijkheid tot interacties met veel verschillende mensen en toch lekker eten) werkte het format van een walking dinner uitstekend. De rekening viel ook mee.

Kortom zeer geslaagd vanuit mijn perspectief, maar ook zeer geslaagd vanuit het oogpunt van de gasten.

Hartelijke groet,
Paul

LUNCH BIJ  DE ZALMEN 

Lunch 4 oktober ’23 (28 mensen) was prima. Goed georganiseerd , lekker gegeten en gastvrije bediening. Aan te bevelen!

25-JARIG  JUBILEUM 

Op 29 september hebben wij een mooie feestavond gehad ter ere van het 25-jarig bestaan van ons bedrijf TiGiT. We werden vriendelijk ontvangen, hebben heerlijk gegeten van de BBQ en hebben genoten van de prachtige locatie. Onze collega’s en gasten hebben het erg naar hun zin gehad. Er is veel gedanst en veel mensen zijn nog tot laat gebleven. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Het was echt een onvergetelijke avond.

Dank aan de Zalmen voor de goede organisatie en fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Team van TiGiT

70-JARIG  VERRASSINGSFEEST 

Het was een prachtig feest!
Een heerlijke sfeer in een sfeervolle ambiance.
Alle complimenten voor het bedienend personeel!
Het walking dinner werd door alle gasten zeer gewaardeerd!
Met nogmaals dank voor de prettige samenwerking.

Met vr groet
Jan

25-JARIG  TROUWFEEST 

Wij wilden nog even mailen om te zeggen dat we heel blij zijn met de organisatie van ons feestje afgelopen zaterdag! Het verliep allemaal prima: lekker eten, attent personeel. Alle gasten hadden het naar de zin.
Ik hoorde diverse mensen zeggen: Leuke locatie, goed verzorgd, moeten we onthouden.

BROERS BART & ALEX

Beste iedereen van de Zalmen die ons feest mogelijk heeft gemaakt,
Even een berichtje om jullie te laten weten dat wij een bijzonder mooie dag hebben gehad op jullie locatie. Alle gasten waren onder de indruk van de prachtige omgeving, het lekkere eten en drinken en jullie uitstekende service.
Een extra bedankje naar Patrick, Moos en Alex is wel op zijn plaats.

Voor altijd een prachtige herinnering.
Met vriendelijke groeten Bart en Alex.

WOONBOND

We liepen met alle collega’s een prachtig stuk van het Maarten van Rossumpad, de LAW4, tot aan Kasteel Doorwerth.
Door de hitte een pittige wandeling. Maar we werden dubbel en dwars beloond met koele drankjes en een stevige lunch bij De Zalmen.
De prachtige locatie binnen was, hoewel groot, ook intiem genoeg voor een feestelijk afscheid van een collega. Het eten was erg lekker, de bediening heel vriendelijk, natuur- en cultuurschoon nabij.
Wat wil een mens nog meer eigenlijk?

RENÉ & LUCIENNE

Dank jullie wel bij de Zalmen.
We hebben mede door jullie fantastische verzorging een onvergetelijke familiedag op Kasteel Doorwerth gehad. Voor jong en oud en vleeseters en vegetariërs waren er heerlijke lunchgerechtjes en ook echt heel aparte gerechtjes. Iedereen heeft er van genoten.
En dan de borrelplank bij ons afscheid! Wat een feest om naar te kijken en op te eten. De bediening  super vriendelijk en behulpzaam.  Bedankt allemaal.

GOOGLE REVIEW

HERMAN & ALY

Op de eerste avond van juni hebben we ons gouden huwelijksfeest gevierd op het terras en in de gezellige binnenruimte van het Kasteel café.

Samen met onze familie en vrienden hebben we een bijzonder gezellig samenzijn gehad. Mede dankzij de voortreffelijke voorbereiding hoe wij de namiddag/ avond wilden invullen. Het concept van de uitgebreide borrel was een schot in de roos. We hebben heerlijk gegeten en geborreld met elkaar.

De vriendelijke en attente bediening maakte de feestelijke stemming compleet.
Alle waardering van ons.

Herman en Aly

GOOGLE REVIEW

FRANS & THEA

Wij hebben een heerlijk feest gevierd bij café de Zalmen, kasteel Doorwerth. Mede door het mooie weer was het een gezellig samenzijn voor alle leeftijden.
Wat mooi was, was dat we de sjoelbak en een voetbal mee konden nemen, hiermee hadden we veel plezier. De bediening was prima en het eten was goed.
Over de locatie hoeven we het niet te hebben want die was natuurlijk top.

Groeten,
Frans en Thea.

P.s. de bal was over de kasteelmuur te water geraakt, hilarisch momentje, zie foto’s.

GOOGLE REVIEW

A.S. WATSON

Tijdens onze OR-training hebben wij hier genoten van een goed verzorgde lunch. Heerlijke bruine boterhammen met verrassend-  en voor ieder zijn smaak belegd. Met als afsluiting een wandeling door de prachtige tuinen van dit kasteel.
De moeite waard om hier even tot rust te komen.

Met vriendelijke groet,
Corrie de Ridder
Ambtelijk secretaris Ondernemingsraad

EFAFLEX

Verrassend leuk Kasteelcafé de Zalmen.
We vonden onverwachts de leuke mogelijkheid om te vergaderen op kasteel Doorwerth, en daarbij werden we verzorgd met koffie thee en lekkernijen door het Kasteelcafé de Zalmen.
We hebben in het Kasteelcafé ook met ons salesteam geluncht en dat was meer dan uitstekend. Heel afwisselende sandwiches, wraps, en andere lekkernijen geserveerd op mooie houten planken aangevuld met een soepje en wat drankjes. Uiterst vriendelijke bediening maakte de lunch compleet in het geroesemoes van het gezellige café.
Hartelijke dank, doen we nog eens.

Met vriendelijke groet,
Frank Keijzer
Directeur

EEN GAST

Cultuur College

Wij hebben echt een fantastische dag gehad en zo genoten van de heerlijke lunch,
gastvrijheid en de toplocatie. Bedankt hiervoor! Wij hopen in de toekomst nog eens
van jullie diensten gebruiken te mogen maken.
Fijne kerstdagen en al het goeds voor 2023!

Uw review hier

Wij ontvangen vele complimenten over onze locatie en culinaire lekkernijen.
Graag delen wij deze complimenten op deze pagina en onze social media kanalen
met anderen!
Uw review ontvangen wij graag via info@dezalmen.nl Dank u wel!