Exclusieve Verhuur

Natuurlijk is het mogelijk om op deze schitterende historische locatie uw vrienden en relaties uit te nodigen voor een onvergetelijke bijeenkomst, evenement of partijen. Al heel veel mensen gingen u voor…..van mevrouw Jansen uit Zwolle tot Koningin Maxima uit ‘s – Gravenhage. De Zalmen kan exclusief worden gehuurd voor uw bijeenkomst. Het verloop van de dag en de culinaire invulling bespreken wij graag persoonlijk met u.

Niet Exclusief

Stel u wilt komen lunchen met 20 personen, dan hoeft u natuurlijk de Zalmen niet exclusief te huren. Wij hebben veel leuk arrangementen voor uw gezelschap. Natuurlijk gelden deze aantrekkelijke arrangementen wel allemaal binnen onze reguliere openingstijden, met uitzondering van het weekend, tijdens feestdagen en in vakanties.

Neem contact met ons op voor de (seizoens) mogelijkheden.

Culinaire Invulling

Elke bijeenkomst, feest, partij, huwelijk, verjaardag…is weer anders. Graag leren wij u kennen opdat wij samen met elkaar tot een goede invulling kunnen komen. De Zalmen staat voor pure producten vaak ter plekke bereidt op de barbecue of in een potje boven een open vuur. Maar ook buffetten, uitgeserveerde diners of “walking dinners” behoren tot de mogelijkheden.

Groepsontvangst

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. In het kasteel zijn drie musea te bezoeken. Door de eeuwen heen zijn hier veel (jacht)partijen en feesten georganiseerd. Er zijn ook veel belangrijke beslissingen genomen tijdens geheime vergaderingen. De zalen in het kasteel en de bijgebouwen bieden voor de zakelijke en particuliere klant nog steeds veel mogelijkheden voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen, exclusieve diners, barbecues op het terras of grootschalige evenementen op de omliggende terreinen. Bekijk de mogelijkheden via de website van Geldersch Landschap en Kastelen. Dit is een samenwerking tussen Kasteelcafé de Zalmen en Geldersch Landschap en Kastelen.