Reserveren

Weekenden, feestdagen en schoolvakanties
Reserveren in het weekend, tijdens feestdagen en schoolvakanties is door de gezellige drukte in Kasteelcafé de Zalmen helaas niet mogelijk. U kunt gewoon op de bonnefooi komen en een plek veroveren bij ons binnen, op de vide of op ons (overdekt) terras.
Vanaf 17.30 uur kunt u de locatie exclusief huren voor bijvoorbeeld feesten en partijen. Middels het formulier De Zalmen huren kunt u uw aanvraag indienen.

Door de weeks
Bestaat uw gezelschap uit meer dan 10 personen en wil u door de weeks reserveren, dan kunt u het Reserveringsformulier particulier invullen. Aan de hand daarvan ontvangt u per e-mail van ons een voorstel vanwaar wij gezamenlijk verder uw wensen door zullen nemen.

Zakelijk reserveren
Bent u op zoek naar een vergaderruimte, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Kasteel Doorwerth. Zij verhuren een prachtige ruimte in het kasteel.
Wij verzorgen apart van hen de catering en sturen u graag een voorstel nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen middels het Reserveringsformulier zakelijk.

Open

Wij zijn, op een aantal dagen na, het gehele jaar open.
Onze deuren gaan open van dinsdag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Feestdagen
Geopend: Goede Vrijdag, Pasen, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Tweede Kerstdag en Oudjaarsdag
Gesloten: Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag

Zelfbediening

Het is bij ons de gewoonte om de drankjes bij de bar te halen en hier ook de eetbestelling te plaatsen. Na verse bereiding komen wij dan de gerechten bij het desbetreffende kasteeltje met nummer brengen.