Cadeau voucher

Verras iemand met een cadeau voucher van Kasteelcafé de Zalmen.
De Cadeau voucher kan men gebruiken voor al het lekkere eten, drinken en overige producten die wij te koop aanbieden. Te denken aan een smakelijke lunch, keuze uit ons gebaksassortiment. Of wellicht een prachtige schapenvacht.
U mag zelf het bedrag bepalen (minimaal € 10,00 per voucher).

U kunt ook kiezen om een Kasteelontbijt cadeau te geven, ter waarde van € 19,50 per persoon. Heerlijk ontbijten om 10.30 uur op onze gezellige, unieke locatie. Het is belangrijk om van tevoren te reserveren.

Liever bij ons binnen een voucher kopen? Dat kan ook. Tijdens onze publieke openingstijden kunt u aan de bar een Cadeau voucher en/ of Kasteelontbijt voucher kopen.

De voucher is makkelijk te bestellen middels het bestelformulier hieronder en per post ontvangt u de voucher op het door u aangegeven adres. Dat kan van uzelf zijn, of laat het direct bezorgen bij de gelukkige.
Na het invullen van het bestelformulier ontvangt u per e-mail een betaalopdracht. Zodra de betaling is ontvangen, sturen wij per post de voucher toe.

Bestelformulier

    U kunt aangeven of u alleen een Cadeau voucher of Kasteelontbijt voucher wil kopen. Het is ook mogelijk om beide vouchers te bestellen. Kiest u dan voor "alles selecteren"
  • Vul het gewenste bedrag in van de Cadeau voucher
  • Wilt u de voucher direct laten afleveren bij de gelukkige? Dan mag hier de naam/ namen worden vermeld.
  • Met het invullen van dit contactformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Route naar De Zalmen