Cadeau voucher

Verras iemand met een cadeau voucher van Kasteelcafé de Zalmen.
De Cadeau voucher kan men gebruiken voor al het lekkere eten en drinken uit ons assortiment. U mag zelf het bedrag bepalen (minimaal € 10,00 per voucher).
U kunt ook kiezen om een Kasteelontbijt cadeau te geven, ter waarde van € 19,50 per persoon. Heerlijk ontbijten om 10.30 uur op onze gezellige, unieke locatie.

Liever bij ons binnen een voucher kopen? Dat kan ook. Tijdens onze publieke openingstijden kunt u aan de bar een Cadeau voucher en/ of Kasteelontbijt voucher kopen.

De voucher is makkelijk te bestellen middels het bestelformulier hieronder en per post ontvangt u de voucher op het door u aangegeven adres. Dat kan van uzelf zijn, of laat het direct bezorgen bij de gelukkige.
Na het invullen van het bestelformulier ontvangt u per e-mail een betaalopdracht. Zodra de betaling is ontvangen, sturen wij per post de voucher toe.

Bestelformulier

    U kunt aangeven of u alleen een Cadeau voucher of Kasteelontbijt voucher wil kopen. Het is ook mogelijk om beide vouchers te bestellen. Kiest u dan voor "alles selecteren"
  • Vul het gewenste bedrag in van de Cadeau voucher
  • Wilt u de voucher direct laten afleveren bij de gelukkige? Dan mag hier de naam/ namen worden vermeld.
  • Met het invullen van dit contactformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Route naar De Zalmen